Deba Pharma
Login professionelen

Home

Wij zijn volledig overgeschakeld op onze nieuwe verpakkingen:

Sinds 1 april 2019 zijn wij volledig overgeschakeld op onze nieuwe verpakkingen.  Dit wil niet zeggen dat er geen oude verpakkingen meer in omloop kunnen zijn gezien het feit dat heel wat groothandels en apotheken voorraad hebben staan. 

Vanaf heden zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie: Dumolinlaan 13, 8500 Kortrijk. Al onze contactgegevens blijven dezelfde.

Ons volledige productassortiment hebben we tevens ingedeeld in 8 nieuwe hoofdcategorieën met elk een eigen opvallende, frisse look. Ook onze sportproducten stellen we graag apart aan u voor:

 

Over Deba Pharma

Deba Pharma NV, gevestigd te Kortrijk, is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen tegen een betaalbare prijs. Ons actueel voedings- en leefpatroon zorgt ervoor dat onze gezondheid enorm onder druk komt te staan. De volgende factoren liggen aan de basis: 

 • stress
 • verzadigde vetten
 • een enorme daling van belangrijke nutriënten in ons voedsel
 • suikers
 • onvoldoende beweging
 • een verkeerd voedingspatroon
 • straling
 • luchtvervuiling
 • pesticiden op groeten, fruit en granen
 • etc

Omwille van deze redenen treden tekorten op in ons lichaam. Dit kan leiden tot o.a. een lage immuniteit, ontstekingen, vrije radicalen, een laag energiepeil, een slechte spijsvertering & abnormale darmflora, een afwijkende suikerspiegel, etc. In dit opzicht is een aanvulling met kwalitatief hoogwaardige supplementen in vele gevallen een belangrijke ondersteuning om ook in de toekomst gezond te blijven. Al onze producten zijn voorzien van een notificatienummer conform de Belgische wetgeving.

U bent particulier?

Al onze producten zijn te verkrijgen bij uw apotheek. Naast de naam kunt u hen ook het CNK-nummer bezorgen. Op onze website staat bij ieder product het CNK-nummer vermeld. Een CNK-nummer is een uniek pharmaceutisch codenummer per product.

U heeft specifieke vragen en wenst ons te contacteren?

U kan ons telefonisch bereiken via 056 42 64 71 of via mail: info@debapharma.be

 

Nieuws

 • Collagen marine poeder Deba Pharma

  Nieuw Aug 2021: Collageen Type 1 poeder - mariene oorsprong

  Peptan® collageen peptiden zijn Type I Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht). Collageen type 1 komt voornamelijk voor in de huid, botten, pezen, ligamenten, spieren, gewrichtkapsel, meniscus en bloedvaten. 

  • beschermt de gewrichten
  • verstevigen van de beenderen
  • behoud van spiermassa
  • gezonde huid

  meer info over dit product vind je hier.

  250 gr C.N.K.: 4386-751 23,90
  Meer info >
 • PEA (palmitoylethanolamide) Deba Pharma

  Nieuw maart 2021: PEA 400 mg

  Palmitoylethanolamide komt van nature voor in het lichaam in de celmembranen van onzelichaamscellen. Het staat gekend om zijn pijnstillende werking en heeft een invloed op de PPAR Receptor (peroxisome proliferatoractivated receptors). PEA kan zich namelijk binden aan deze PPAR receptor waardoor een pijnstillend effect optreedt. De effectiviteit van PEA is aangetoond bij diverse pijnsyndromen (rug, nek, gewrichten, zenuwen).

  90 V-capsules C.N.K.: 4295-127 € 48,90

  De productpagina kunt u hier raadplegen.

  Meer info >
 • Nieuw Februari 2021: MAGNESIUMBISGLYCINAAT 800 MG

  Magnesiumbisglycinaat is een goed opneembare vorm van magnesium waarbij het mineraal magnesium is gebonden aan twee moleculen Glycine. Dit noemt men een magnesiumchelaat. Magnesium is een mineraal waarvan een groot deel aanwezig is in onze botten en spieren. Magnesium is net zoals Calcium een elektrolyt. Magnesium is vooral gekend omwille van zijn bepalende rol in het energiemetabolisme. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en speelt een belangrijke rol bij de normale werking van de spieren. Bovendien heeft het onze botten een stevige structuur. Vandaar dat Calcium en Magnesium een goede combinatie vormen voor wat betreft de botmineralisatie. Een ander belangrijk signaal van een magnesiumtekort zijn krampen. Deze vorm van magnesium is uiterst geschikt bij mensen die heel veel stress ervaren. Ook bij slapeloosheid kan het ingenomen worden 30 min voor het slapengaan (eventueel in combinatie met onze Melatonine-forte of Melatonine-complex).

   

  100 V-capsules C.N.K.: 4285-151 € 21,90

  De productpagina kunt u hier raadplegen.

  Meer info >