Deba Pharma
Login professionelen

Home

Wij zijn volledig overgeschakeld op onze nieuwe verpakkingen:

Sinds 1 april 2019 zijn wij volledig overgeschakeld op onze nieuwe verpakkingen.  Dit wil niet zeggen dat er geen oude verpakkingen meer in omloop kunnen zijn gezien het feit dat heel wat groothandels en apotheken voorraad hebben staan. 

Vanaf heden zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie: Dumolinlaan 13, 8500 Kortrijk. Al onze contactgegevens blijven dezelfde.

Ons volledige productassortiment hebben we tevens ingedeeld in 8 nieuwe hoofdcategorieën met elk een eigen opvallende, frisse look. Ook onze sportproducten stellen we graag apart aan u voor:

 

Over Deba Pharma

Deba Pharma NV, gevestigd te Kortrijk, is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen tegen een betaalbare prijs. Ons actueel voedings- en leefpatroon zorgt ervoor dat onze gezondheid enorm onder druk komt te staan. De volgende factoren liggen aan de basis: 

 • stress
 • verzadigde vetten
 • een enorme daling van belangrijke nutriënten in ons voedsel
 • suikers
 • onvoldoende beweging
 • een verkeerd voedingspatroon
 • straling
 • luchtvervuiling
 • pesticiden op groeten, fruit en granen
 • etc

Omwille van deze redenen treden tekorten op in ons lichaam. Dit kan leiden tot o.a. een lage immuniteit, ontstekingen, vrije radicalen, een laag energiepeil, een slechte spijsvertering & abnormale darmflora, een afwijkende suikerspiegel, etc. In dit opzicht is een aanvulling met kwalitatief hoogwaardige supplementen in vele gevallen een belangrijke ondersteuning om ook in de toekomst gezond te blijven. Al onze producten zijn voorzien van een notificatienummer conform de Belgische wetgeving.

U bent particulier?

Al onze producten zijn te verkrijgen bij uw apotheek. Naast de naam kunt u hen ook het CNK-nummer bezorgen. Op onze website staat bij ieder product het CNK-nummer vermeld. Een CNK-nummer is een uniek pharmaceutisch codenummer per product.

U heeft specifieke vragen en wenst ons te contacteren?

U kan ons telefonisch bereiken via 056 42 64 71 of via mail: info@debapharma.be

 

Nieuws

 • Glucodal Deba Pharma bloedsuikerspiegel

  NIEUW: Glucodal draagt bij tot een betere bloedsuikerspiegel

  De synergie van stoffen binnen het complex Glucodal dragen bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehaltes en zorgt dus voor een normaal koolhydraatmetabolisme. De combinatie van de aanwezige phytopreparaten (Kaneelextract, Banaba, Gymnema en Berberine) en de mineralen (zink, chroom en biotine) maken deze formule uniek. Bovendien zijn onze mineralen organisch gebonden wat de biologische beschikbaarheid en dus opneembaarheid significant verhoogd.

  90 V-capsules CNK: 3894-441 € 28,80

  Klik hier om de volledige samenstelling van dit product te bekijken.

  Meer info >
 • !Nieuwe sportolder 2019!

  Onze nieuwe sportfolder 2019 is er!

  Nog dikker (68 pagina's), nog informatiever en tevens met integratie van onze nieuwe verpakkingen en huisstijl. Onze nieuwe sportfolder geeft u een mooi overzicht van onze specialiteiten binnen de sportwereld om uw sportprestatie naar een hoger niveau te tillen.  Onze producten hebben toepassing op de volgende pijlers:

  • Energie

  • Uithouding

  • Kracht

  • Recuperatie

  • Algemene gezondheid

  Heeft u specifieke doelen ? U wenst een persoonlijk sportvoedingsschema of heeft u vragen omtrent bepaalde producten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze producten zijn verkrijgbaar via de apotheek. 

  U wenst een gratis exemplaar te ontvangen per post? 
  Mail dan gerust uw adres naar info@debapharma.be en dan bezorgen wij u met veel plezier de papieren versie!

  Klik op onderstaande link om de digitale versie te raadplegen:

  Meer info >
 • Na 30 jaar in een nieuw jasje op een nieuwe locatie!

  Met trots melden wij u dat wij sinds oktober 2018 zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie te Kortrijk (Bedrijvenzone Ter Doenaert - nabij Pottelberg). Na 30 jaar krijgen ook onze verpakkingen en logo een update. Onze verpakkingen krijgen een uniforme uitstraling en worden ingedeeld in 8 categorieën, elk met een eigen specifieke, opvallende kleur. Benieuwd naar de 8 categorieën? Klik dan op onderstaande link om onze infobrochure hieromtrent te raadplegen.

  Onze eerste nieuwe verpakkingen zijn in omloop sinds eind 2018. We zitten nog in de overgangsperiode waardoor tijdelijk een mix van oude en nieuwe verpakkingen in omloop zijn. Telkens er een product met nieuw etiket in omloop gaat, wordt dat product ook op onze website aangepast. In de loop van de maand maart zullen alle nieuwe verpakkingen in omloop zijn.   

  Meer info >