Deba Pharma
Login professionelen
  • Deba Pharma

Home

WIJ ZIJN VERHUISD!

Vanaf heden zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie: Dumolinlaan 13, 8500 Kortrijk. Al onze contactgegevens blijven dezelfde. Binnenkort (begin november) wordt ook onze volledige huisstijl (logo en verpakkingen) vernieuwd. Voor de verpakkingen zullen we met een overgangsperiode zitten van een 2 à 3 maand waardoor tijdelijk een mix van oude en nieuwe verpakkingen in omloop zullen zijn.

Alle info over onze nieuwe locatie en huisstijl  vind je terug in onderstaande infobrochure of scroll door naar beneden bij 'nieuws'.

 http://www.debapharma.be/sites/default/files/files/nieuwe_huisstijl_en_locatie_deba_pharma.pdf

 

Nieuws

Na 30 jaar in een nieuw jasje op een nieuwe locatie!

Met trots melden wij u dat wij zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie te Kortrijk (Bedrijvenzone Ter Doenaert - nabij Pottelberg). Na 30 jaar krijgen ook onze verpakkingen en logo een update. Onze verpakkingen krijgen een uniforme uitstraling en worden ingedeeld in 8 categorieën, elk met een eigen specifieke, opvallende kleur. Benieuwd naar de 8 categorieën? Klik dan op onderstaande link om onze infobrochure hieromtrent te raadplegen.

Onze nieuwe verpakkingen introduceren we geleidelijk aan eind oktober/november. In de overgangsperiode (zo'n 2 à 3 maand) zullen tijdelijk een mix van oude en nieuwe verpakkingen in omloop zijn. Al onze contactgegevens (mail en telefoon) blijven dezelfde. 

 

 

meer info >