Deba Pharma
Login professionelen

Home

Wij zijn verhuisd:

Vanaf heden zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie: Dumolinlaan 13, 8500 Kortrijk. Al onze contactgegevens blijven dezelfde.

Nieuwe huisstijl actief:

Zoals je merkt kreeg ons logo een leuke update. Vanaf heden zal dit nieuwe logo doorgetrokken worden binnen al onze communicatiekanalen.

De eerste nieuwe verpakkingen zijn in omloop:

Sinds eind 2018 zijn de eerste nieuwe verpakkingen in omloop. Telkens wanneer er een nieuwe verpakking van een specifiek product in omloop gaat wordt deze ook aangepast in onze website. We zullen met een overgangsperiode zitten van een 2 à 3 maand waardoor tijdelijk een mix van oude en nieuwe verpakkingen zichtbaar zal zijn op onze website. 

wens je een blik te werpen op onze nieuwe verpakkingen? Klik dan op onderstaande link voor de infobrochure:  

 http://www.debapharma.be/sites/default/files/files/nieuwe_huisstijl_en_locatie_deba_pharma.pdf

Nieuws

Na 30 jaar in een nieuw jasje op een nieuwe locatie!

Met trots melden wij u dat wij zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie te Kortrijk (Bedrijvenzone Ter Doenaert - nabij Pottelberg). Na 30 jaar krijgen ook onze verpakkingen en logo een update. Onze verpakkingen krijgen een uniforme uitstraling en worden ingedeeld in 8 categorieën, elk met een eigen specifieke, opvallende kleur. Benieuwd naar de 8 categorieën? Klik dan op onderstaande link om onze infobrochure hieromtrent te raadplegen.

Onze eerste nieuwe verpakkingen zijn in omloop sinds eind 2018. In de overgangsperiode (zo'n 2 à 3 maand) zullen tijdelijk een mix van oude en nieuwe verpakkingen in omloop zijn. Al onze contactgegevens (mail en telefoon) blijven dezelfde. 

 

 

meer info >