Deba Pharma
Login professionelen

Melatonine-Complex (90 V-caps)

Melatonine complex Deba Pharma voedingssupplementen

Onze producten zijn verkrijgbaar via apotheken en/of groothandels.

Omschrijving 

Melatonine is het hormoon dat wordt aangemaakt door de epifyse op het moment dat het donker wordt. Melatonine wordt aangemaakt uit het aminozuur Tryptofaan en de neurotransmitter Serotonine. Verstoringen in het dag-nachtritme kunnen de aanmaak van melatonine verstoren. Tevens hebben nachtarbeid, jetlag, onvoldoende blootstelling aan zonlicht overdag, stress en een gebrek aan beweging een remmende werking op aanmaak van melatonine. Symptomen die gelinkt zijn aan een gebrek van melatonine zijn moeilijk de slaap kunnen vatten, gemakkelijker wakker worden tijdens de nacht en onrustig slapen. Naast slaapproblemen draagt melatonine ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxdatieve stress. 

Deze formule bevat tevens Citroenmelisse, Passiflora en Valeriaan: Deze drie stoffen werkend tevens slaapbevorderend en verbeteren de kwaliteit van de slaap. 

Naast de Melatonine-Complex hebben wij ook de Melatonine-forte in ons gamma (bevat enkel melatonine).

Is vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.  

Samenstelling per 
plantaardige capsule
Melatonine
0,295
mg
Echte valeriaan extract (0,8% valeriaanzuur) (wortel) (Valeriana officinalis)
250
mg
Citroenmelisse extract (2,5% rozemarijnzuur) (Melissa officinalis)
75
mg
Wilde passiebloem extract (4% falvonoïden) (bovengrondse delen) (passiflora incarnata)
75
mg
Vulstoffen: Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Microkristallijne cellulose (stabilisator), Siliciumdioxide (antiklontermiddel), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel),
Gebruik 
1 capsule per dag, in te nemen met wat water , een half uur voor het slapengaa
Verpakking 
C.N.K.
90,00
v-capsules
3665-98