Deba Pharma
Login professionelen

Antioxidanten

Een antioxidant is in staat om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren, die door hun ongepaarde elektron sterk geneigd zijn moleculen uit de omgeving te oxideren. Antioxidanten beschermen je lichaamscellen dus tegen oxidatie. De meeste antioxidanten doen dit door met de vrije radicalen te reageren, waardoor ze onschadelijk worden. Vrije radicalen ontstaan dus bij oxidatieprocessen in het lichaam en kunnen veel schade aanrichten en zijn begevolg ook de oorzaak van heel wat ziektes. 

Anoxydal Deba Pharma Voedingssupplementen

Anoxydal (100 v-capsules)

Het lichaam wordt continu bedreigd door vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen schade aanrichten aan de cellen en weefsels. Om de weerbaarheid te verhogen is het van essentieel belang om het lichaam aan te vullen met antioxidanten .

Anoxydal Deba Pharma voedingssupplementen

Anoxydal (50 v-capsules)

Het lichaam wordt continu bedreigd door vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen schade aanrichten aan de cellen en weefsels. Om de weerbaarheid te verhogen is het van essentieel belang om het lichaam aan te vullen met antioxidanten .

Anoxydal-Plus Deba Pharma Voedingssupplementen

Anoxydal-plus (100 v-capsules)

Het lichaam wordt continu bedreigd door vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen schade aanrichten aan de cellen en weefsels. Om de weerbaarheid te verhogen is het van essentieel belang om het lichaam aan te vullen met antioxidanten om ziektes te voorkomen.

Anoxydal Q10 Deba Pharma Voedingssupplementen

Anoxydal-Q10 (100 v-capsules)

Anoxydal-Q10 is een antioxidant op basis van Coenzyme-Q10, selemium, Vitamine C, Vitamine E en Beta-Caroteen.

Supranoxydal-forte Deba Pharma

Supranoxydal-forte (120 v-capsules)

Supranoxidal-forte is een super antioxidant dat heel diverse stoffen bevat die de vrije radicalen bestrijdt. Vrije radialen kunnen een enorme schade aanrichten aan de cellen en weefsels. Supranoxydal-forte bevat zowel vitaminen, aminozuren, mineralen en fytonutriënten.

Supranoxydal-forte Deba Pharma voedingsupplementen

Supranoxydal-forte (60 v-capsules)

Supranoxidal-forte is een super antioxidant dat heel diverse stoffen bevat die de vrije radicalen bestrijdt. Vrije radialen kunnen een enorme schade aanrichten aan de cellen en weefsels . Supranoxydal-forte bevat zowel vitaminen, aminozuren, mineralen en fytonutriënten.