Deba Pharma
Login professionelen

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, dan kan je dit hier volgen. We informeren je graag regelmatig omtrent onze nieuwigheden.

Collagen marine poeder Deba Pharma

Nieuw Aug 2021: Collageen Type 1 poeder - mariene oorsprong

Peptan® collageen peptiden zijn Type I Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97% eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht). Collageen type 1 komt voornamelijk voor in de huid, botten, pezen, ligamenten, spieren, gewrichtkapsel, meniscus en bloedvaten. 

 • beschermt de gewrichten
 • verstevigen van de beenderen
 • behoud van spiermassa
 • gezonde huid

meer info over dit product vind je hier.

250 gr C.N.K.: 4386-751 23,90
PEA (palmitoylethanolamide) Deba Pharma

Nieuw maart 2021: PEA 400 mg

Palmitoylethanolamide komt van nature voor in het lichaam in de celmembranen van onzelichaamscellen. Het staat gekend om zijn pijnstillende werking en heeft een invloed op de PPAR Receptor (peroxisome proliferatoractivated receptors). PEA kan zich namelijk binden aan deze PPAR receptor waardoor een pijnstillend effect optreedt. De effectiviteit van PEA is aangetoond bij diverse pijnsyndromen (rug, nek, gewrichten, zenuwen).

90 V-capsules C.N.K.: 4295-127 € 48,90

De productpagina kunt u hier raadplegen.

Nieuw Februari 2021: MAGNESIUMBISGLYCINAAT 800 MG

Magnesiumbisglycinaat is een goed opneembare vorm van magnesium waarbij het mineraal magnesium is gebonden aan twee moleculen Glycine. Dit noemt men een magnesiumchelaat. Magnesium is een mineraal waarvan een groot deel aanwezig is in onze botten en spieren. Magnesium is net zoals Calcium een elektrolyt. Magnesium is vooral gekend omwille van zijn bepalende rol in het energiemetabolisme. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en speelt een belangrijke rol bij de normale werking van de spieren. Bovendien heeft het onze botten een stevige structuur. Vandaar dat Calcium en Magnesium een goede combinatie vormen voor wat betreft de botmineralisatie. Een ander belangrijk signaal van een magnesiumtekort zijn krampen. Deze vorm van magnesium is uiterst geschikt bij mensen die heel veel stress ervaren. Ook bij slapeloosheid kan het ingenomen worden 30 min voor het slapengaan (eventueel in combinatie met onze Melatonine-forte of Melatonine-complex).

 

100 V-capsules C.N.K.: 4285-151 € 21,90

De productpagina kunt u hier raadplegen.

IJzerbisglycinaat met Vitamine C

Nieuw Juni 2020: Ijzerbisglycinaat met Vit C

Ijzer maakt deel uit van hemoglobine in de rode bloedcel. Omwille van deze reden speelt het een belangrijke rol bij het zuurstoftransport in het lichaam. De rode bloedcellen gaan zuurstof opnemen in de longen en transporteren het daarna door het lichaam. Omwille van deze reden draagt ijzer bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast speelt Ijzer een belangrijke rol bij het celdelingsproces en de normale werking van het immuunsysteem.

Ijzerbisglycinaat is een goede opneembare organische vorm en dient ingenomen te worden weg van de maaltijd (niet met koffie, thee of melkproducten).

 

60 V-capsules C.N.K.:4207-4111 €15,95

Klikt hier om naar de productpagina te gaan.

D3 druppels Deba Pharma

Februari 2020: Nieuwe dosering Vitamine D3 druppels!

Vanaf heden bevatten onze vitamine D3 druppels 200 I.U per druppel in plaats van 100 I.U. Aangezien we als volwassen persoon al snel 1000 I.U à 3000 I.U per dag nodig hebben verdubbelen we het gehalte vitamine D3 per druppel. Ook baby's hebben nood aan 400 I.u per dag (= 2 druppeltjes).  

Het belang van vitamine D:

 • Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium en fosfor
 • Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van de spieren
 • Vitamine D speelt een belangrijke rol in het celdelingsproces

 

50 ml CNK: 4147-088 € 8,95

Klik hier om naar de productpagina te gaan.

Whey Proteïne isolaat chocolade Deba Pharma

Nieuw Januari 2020: Whey Proteïne isolaat Chocoladesmaak

Door het succes van onze Whey Proteïne isolaat Vanillesmaak hebben we nu ook Chocoladesmaak in ons gamma! 

Whey proteïne draagt bij tot:

 • spieropbouw
 • spiermassa
 • spierkracht
 • tot de instandhouding van normale botten

Personen met een lage eiwitinname kunnen als aanvulling op hun voeding weiproteïne gebruik om voldoende eiwitten binnen te krijgen (bvb vegetariërs). Sneller recupereren na een zware inspanning? Voeg dan 1 maatschepje BCAA-poeder en 1 maatschepje L-Glutamine poeder toe aan de Whey Proteïne. Voor dit product hebben we ook speciaal een shakebeker ontwikkeld.  Bevat een kleine hoeveelheid lactose en kan sporen bevatten van  melkeiwit. Dit product is vrij van caseïne, bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, gist, suiker, gluten, maïs, zetmeel en tarwe. 

Klik hier om naar de productpagina te gaan.

ACTIE GELDIG T.E.M. 31 maart 2020: BIJ AANKOOP VAN EEN POT WHEY PROTEINE (CHOCOLADE OF VANILLE) KRIJGT U EEN GRATIS SHAKEBER. 

 

 

 

 

 

Bacopa-400

Nieuw Februari 2020: Bacopa 400 mg

Bacopa Monnieri is een plant met actieve bacosides (A t.e.m. V). Deze Bacosides hebben een unieke functie. Ze staan in om het hersenmembraam te beschermen tegen acetylholineuitputting. Een vermindering van acetylcholine leidt tot verminderde alertheid, aandachtsproblemen en moeilijkheden bij het onthouden van informatie. Het enzyme ‘cholinesterase’ breekt acetylcholine af, en ligt daardoor aan de basis van deze problemen. Bacopa Monierri staat bekend om zijn cognitief verbeterende eigenschappen en wordt ingeschakeld bij angst en nervositeit, geheugenverlies, aandachtsstoornissen met hyperactiviteit (ook bij kinderen) en rusteloosheid.

60 V-capsules CNK: 4147-104 €24,90

Klik hier om naar de productpagina te gaan.

D-Ribose poeder 250 gram Deba pharma

Nieuw Oktober 2019: Nu ook D-Ribose in verpakkingen van 250 gram

ATP-productie en cellulaire energie? Dat klinkt u misschien bekend in de oren?

De stof D-ribose speelt hier een cruciale rol want het is namelijk het hoofdbestanddeel van ATP (adenosinetrifosfaat). ATP wordt aangemaakt in de mitochondriën (energiecentrales) van de cel. Adenosine bestaat uit de componenten Adenine en Ribose. Vandaar dat D-Ribose bijdraagt tot het  verhogen van de cellulaire energieproductie. Ribose kan uit glucose worden aangemaakt maar dit is een vrij complex en traag proces. Dit komt door de beperkte beschikbaarheid van het enzym glucose-6-dehydrogenase. Bovendien zijn randfactoren zoals stress, intensieve inspanningen, veroudering, cardiovasculaire problemen en ziekte oorzaken waardoor we minder in staat zijn om onze ATP productie op een normaal niveau te houden. D-ribose toedienen onder de vorm van een supplement zal doordoor de nieuwsynthese van adenosine verhogen en versnellen. D-Ribose verbetert de spierprestaties en bevordert het herstel bij lichamelijke inspanningen. Bovendien is deze stof  belangrijk bij de ondersteuning van het hart. Bij hart- en vaatziektes kan er een chronisch D-ribose tekort ontstaan waardoor het APT in onze spiercellen uitgeput geraakt.  Ribose verbetert de mitochondriale functie in de hartcellen wat de bloedtoevoer en zuurstof naar de organen en spieren bevordert.

Andere stoffen die een belangrijke rol spelen bij de cellulaire energiestofwisseling zijn de B-vitamines (B50-complex), Co-enzyme Q10, (acetyl) L-Carnitine, Magnesium en Hydroxytyrosol.

Dosering:

D-ribose wordt veelal toegepast in dosissen van 5 tot 15 gram per dag en lost heel makkelijk op in water.

250 gram CNK: 4109-286 € 64

 

Raadpleeg hier de productpagina.

Glucodal Deba Pharma bloedsuikerspiegel

NIEUW: Glucodal draagt bij tot een betere bloedsuikerspiegel

De synergie van stoffen binnen het complex Glucodal dragen bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehaltes en zorgt dus voor een normaal koolhydraatmetabolisme. De combinatie van de aanwezige phytopreparaten (Kaneelextract, Banaba, Gymnema en Berberine) en de mineralen (zink, chroom en biotine) maken deze formule uniek. Bovendien zijn onze mineralen organisch gebonden wat de biologische beschikbaarheid en dus opneembaarheid significant verhoogd.

90 V-capsules CNK: 3894-441 € 28,80

Klik hier om de volledige samenstelling van dit product te bekijken.

!Nieuwe sportolder 2019!

Onze nieuwe sportfolder 2019 is er!

Nog dikker (68 pagina's), nog informatiever en tevens met integratie van onze nieuwe verpakkingen en huisstijl. Onze nieuwe sportfolder geeft u een mooi overzicht van onze specialiteiten binnen de sportwereld om uw sportprestatie naar een hoger niveau te tillen.  Onze producten hebben toepassing op de volgende pijlers:

 • Energie

 • Uithouding

 • Kracht

 • Recuperatie

 • Algemene gezondheid

Heeft u specifieke doelen ? U wenst een persoonlijk sportvoedingsschema of heeft u vragen omtrent bepaalde producten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze producten zijn verkrijgbaar via de apotheek. 

U wenst een gratis exemplaar te ontvangen per post? 
Mail dan gerust uw adres naar info@debapharma.be en dan bezorgen wij u met veel plezier de papieren versie!

Klik op onderstaande link om de digitale versie te raadplegen:

Na 30 jaar in een nieuw jasje op een nieuwe locatie!

Met trots melden wij u dat wij sinds oktober 2018 zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie te Kortrijk (Bedrijvenzone Ter Doenaert - nabij Pottelberg). Na 30 jaar krijgen ook onze verpakkingen en logo een update. Onze verpakkingen krijgen een uniforme uitstraling en worden ingedeeld in 8 categorieën, elk met een eigen specifieke, opvallende kleur. Benieuwd naar de 8 categorieën? Klik dan op onderstaande link om onze infobrochure hieromtrent te raadplegen.

Onze eerste nieuwe verpakkingen zijn in omloop sinds eind 2018. We zitten nog in de overgangsperiode waardoor tijdelijk een mix van oude en nieuwe verpakkingen in omloop zijn. Telkens er een product met nieuw etiket in omloop gaat, wordt dat product ook op onze website aangepast. In de loop van de maand maart zullen alle nieuwe verpakkingen in omloop zijn.   

Nieuw: Vitamine D3-3000IU

Vitamine D hebben we nu ook in een hogere dosis. Naast onze Vitamine D3-600 IU en Vitamine D3-1000 IU bieden we nu ook de vitamine D3 in 3000IU aan. 

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden en normale calciumgehalten in het bloed. Daarnaast draagt het tevens bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de normale werking van de spieren. Bovendien speelt het een rol in het celdelingsproces. 

120 softgels CNK: 3764-438 24,90€

Klik hier om de pagina over vitamine D3-3000 te raadplegen.

Beta alanine

Nieuw: Beta-Alanine 800 mg Slow Release (120 tabletten)

Tijdens inspanningen van hoge intensiteit wordt er melkzuur gevormd. Dit is het punt waarop de spieren extreem vermoeid raken en inspanningen niet meer op hetzelfde niveau zijn als ervoor. Spieren verzuren en er treedt vermoeidheid op. L-Carnosine is een di-peptide bestaande uit het aminozuur Beta-alanine en het aminozuur L-histidine dat men hoofdzakelijk terugvindt in de spieren. L-Carnosine is het aminozuur dat waterstofionen (H+) bij lactaatvorming gaat neutraliseren. Het is een 100% natuurlijke stof die de verzuring in onze spieren onder controle houdt. Hoe hoger het carnosine gehalte in onze spieren, hoe minder verzuring en spiervermoeidheid er zal optreden tijdens intensieve trainingen. Suppletie met Beta-alanine verhoogt de carnosineconcentraties in de spieren waardoor men intensieve trainingen of sportprestaties langer kan volhouden.

Een optimaal resultaat wordt bereikt na 2 weken bij een inname van 3 gr tot 5 gr per dag met een maximale duur van 10 weken. Beta-alanine wordt het best ingenomen tijdens de maaltijden en verspreid over de dag.

120 tabletten CNK: 3748-712 25,95€

Klik hier om de pagina over Beta-alanine slow release te raadplegen.

Folder nieuwe producten november 2017

Ontdek hier onze gloednieuwe folder met het overzicht van onze nieuwe producten November 2017:

 • Melatonine-complex
 • Melatonine-forte
 • Maca 500 mg
 • Hydroxytyrosol-forte
 • Magnesiumascorbaat poeder

Klik op onderstaande link om de folder te bekijken:

Vitamine D Deba Pharma

De waarheden over Vitamine D

In deze periode van het jaar zetten we graag even de belangrijkste zaken over Vitamine-D op een rijtje. 
 

Klik op onderstaande link om de infobrochure te openen:

NIEUW SINDS NOV: Melatonine-complex

Melatonine is het hormoon dat wordt aangemaakt door de epifyse op het moment dat het donker wordt. Melatonine wordt aangemaakt uit het aminozuur Tryptofaan en de neurotransmitter Serotonine. Verstoringen in het dag-nachtritme kunnen de aanmaak van melatonine verstoren. Tevens hebben nachtarbeid, jetlag, onvoldoende blootstelling aan zonlicht overdag, stress en een gebrek aan beweging een remmende werking op aanmaak van melatonine. Symptomen die gelinkt zijn aan een gebrek van melatonine zijn moeilijk de slaap kunnen vatten, gemakkelijker wakker worden tijdens de nacht en onrustig slapen. 

Deze formule bevat tevens Citroenmelisse, Passiflora en Valeriaan: Deze drie stoffen werken tevens slaapbevorderend en verbeteren de kwaliteit van de slaap. 

Klik hier voor de volledige samenstelling.

Naast de Melatonine-Complex hebben wij ook Melatonine-Forte in ons gamma (bevat enkel Melatonine).

90 V-capsules CNK 3665-981 €19,95
Maca

NIEUW SINDS NOV: Maca 500 mg

Maca (Lepidium myennii) of ook wel Peruviaanse ginseng genoemd,  behoort tot de knolgewassen van de familie Brassicaceae. De wortel van deze plant bevat tal van belangrijke inhousstoffen die een sterke werking hebben op diverse processen in het lichaam. Het behoort tot de adaptogenen. Adaptogenen ondersteunen het lichaam bij het omgaan met fysiologische en psychologische stressfactoren. Maca verhoogt de vitaliteit en energiebalans bij man en vrouw. Het ondersteunt het libido en zorgt voor een betere stressbestendigheid. Dagelijks gebruik van 1000 mg maca of meer helpt prestaties te verbeteren en verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3864).

60 V-caps CNK 3668-373 €15,95

 

Hydroxytyrosol-forte

NIEUW SINDS NOV: Hydroxytyrosol-forte

Hydroxytyrosol wordt gewonnen uit de olijfvrucht en wordt gezien als het hoofdpolyfenol binnen deze vrucht. Uit onderzoek (Peyrol, Riva & Amiot, 2017) blijkt dat Hydroxytyrosol bijdraagt tot de bescherming van bloedvetten tegen oxidatieve stress.

60 V-caps CNK 3664-547 €29,90

 

Magnesium ascorbaat poeder

NIEUW SINDS NOV: Magnesium ascorbaat poeder

Magnesiumascorbaat is de gebufferde, niet zure vorm van vitamine C. Deze vorm van vitamine C wordt beter verdragen door de maag en darm dan Ascorbinezuur. Wordt zowel gebruik als bron van vatmine C als van Magnesium.
Dit product is vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

 

250 gram CNK 3668-191 €34,20

 

Folder magnesiumproducten oraal en uitwendig gebruik

Magnesium is een essentieel mineraal! Wanneer we aan magnesium denken dan denken we onmiddellijk aan energie! Het belang van magnesium kan niet genoeg onderstreept worden. Enkele factoren die leiden tot een magnesiumtekort zijn stress, koffie, medicijngebruik, suiker, zware inspanningen (sport), ouder worden, alcohol, etc.

Magnesium draagt bij tot:

 • de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • de normale werking van de spieren
 • een normale elektrolytenbalans
 • een normaal energieleverend metabolisme
 • de normale werking van het zenuwstelsel

In deze folder geven we u het overzicht mee van onze magnesiumproducten. Wij bieden zowel magnesiumproducten aan voor oraal en uitwendig gebruik. Daarbij hechten wij ook belang aan de de goed opneembare vormen: -citraat, -tauraat-, -malaat, -pidolaat. 

Klik op onderstaande link om de folder te bekijken:

 

Vitamine C 1000 mg slow release met bioflavonoïden

NIEUW SINDS MEI: Vitamine C-1000 mg SLOW RELEASE met bioflavonoïden

Deze Slow Release vorm van Vitamine C-1000 mg zorgt voor een geleidelijke opname door het lichaam gedurende 6 à 8 uur. Deze vorm is daarom uiterst geschikt voor personen met een gevoelig maag- en darmstelsel. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ook bij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het bevordert de opname van ijzer en speelt tevens een belangrijke rol bij collageenvorming (voor de normale werking van de huid) en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

 

100 tabletten CNK 3585-197 €15,90
250 tabletten CNK 3585-213 €35,90

 

Whey Proteine isolaat poeder

NIEUW SINDS FEB: WHEY PROTEINE ISOLAAT (VANILLE)

Whey proteïne isolaat is een hoogwaardig eiwitsupplement dat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren bevat. Ook de vertakte aminozuren (BCAA’s: L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine) zijn in hoge concentratie aanwezig (22%). Deze Whey proteïne isolaat wordt via de meest geavanceerde methode (cross-flow microfiltratie) geproduceerd. Hierdoor blijft de natuurlijke structuur van eiwitten behouden wat zorgt voor een goede opneembaarheid en hoge kwaliteit.

Proteïnes draagt bij tot:

-instandhouding van de  spieropbouw

- groei van de spiermassa

-instandhouding van de spiermassa

- de instandhouding van normale botten

Personen met een lage eiwitinname kunnen als aanvulling op hun voeding weiproteïne gebruiken om voldoende eiwitten binnen te krijgen (bvb vegetariërs). De volledige aminozuursamenstelling en inname-info vind je hier!
Dit product is te verkgrijgen bij uw apotheek. U kan ook altijd het onderstaand CNK-nummer vermelden.

Bijhorende shakebeker:

Voor onze whey proteïne isolaat hebben we ook een handige shakebeker ontwikkeld. Dit met een uitneembaar zeefje (het zorgt ervoor dat alles heel mooi oplost en resulteert in een homogene massa). Bovendien kunt u op de shakebeker de maateenheden aflezen zodat u alles makkelijk kan afmeten.  

Whey proteïne 900 gram CNK 3557-592 €36,90
Shakebeker 700 ml CNK 3567-328 €2,5

 

Vitamine C1000 mg

NIEUW SINDS FEB: Vitamine C-1000 mg met Bioflavonoïden

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ook bij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het bevordert de opname van ijzer en speelt tevens een belangrijke rol bij collageenvorming (voor de normale werking van de huid) en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

100 tabletten CNK 3551-009 €14,90
250 tabletten CNK 3551-025 €32,90

 

Folium Aktief

NIEUW SINDS NOV: Folium Aktief met actieve vitamine B6, B9 en B12

In deze formule bieden we de B-vitaminen aan in hun actieve vorm:Vitamine B6 = Pyridoxal-5-fosfaat, Vitamine B9= Methyltetrahydrofolaat, B12= Methylcobalamine. Dit voor een nog betere opname. De functie van foliumzuur wordt ondersteund door vitamine B6 en vitamine B12. 

 • draagt bij tot een normale bloedvorming
 • aanbevolen tijdens zwangerschap (draagt bij tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap)
 • draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne

Dit product is vrij van  bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. 

60 V-caps CNK 3494-259 €12,95

 

 

Calciumcitraat

NIEUW SINDS NOV: Calciumcitraat 715 mg - sterke botten

Calciumcitraat is een organisch gebonden, goed opneembare vorm van calcium en belangrijk voor sterke botten. Calciumcitraat heeft geen zure maaginhoud nodig om goed opgenomen te worden, dit in tegenstelling tot calciumcarbonaat. De biologische beschikbaarheid van calciumcitraat ligt ongeveer 20 à 25% hoger dan calciumcarbonaat. Personen met te weinig maagzuur of die maagzuurremmers nemen, nemen best calciumcitraat en geen calciumcarbonaat. Nevenwerkingen van Calciumcarbonaat zijn opgeblazen gevoel, winderigheid, constipatie) zijn weinig of niet aanwezig met calciumcitraat. Dit product kan gecombineerd worden met onze vitamine D3-1000.

Dit product is vrij van  bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. 

100 V-caps CNK 3511-557 €14,95

 

Safranal safraan

NIEUW SINDS SEPT : Safranal-forte, Crocus sativa extract - bij zwaarmoedigheid

Saffraan (Crocus sativus) bevat de bio-actieve stoffen Crocine en Safranal. Uit meerdere klinische onderzoeken blijkt dat saffraan een positivie invloed heeft bij negatieve gedachten, zwaarmoedigheid, innerlijke spanningen en een gebrek aan motivatie. 

Dit product is vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

60 V-caps CNK 3494-242 €23,95

 

Hoe kwalitatieve voedingssupplementen herkennen?

Het aanbod van voedingssupplementen is inderdaad groot en zoals in iedere sector zijn er kwaliteitsverschillen. Omwille van deze reden worden er soms helaas foutieve veralgemeningen gemaakt. 
Via onderstaand document geven wij u daarom enkele tips mee hoe u als  particulier, therapeut, osteopaat, apotheek, dokter, personal coach, diëtist, Etc kwalitatieve supplementen kunt herkennen. We bespreken hier natuurlijke de grote lijnen maar ook met deze tips kunt u al het verschil maken. Aarzel zeker niet om ons te contacteren via mail of telefonisch 056 42 64 71 als u nog bijkomende informatie wenst.

Citriplex

NIEUW SINDS SEPT : Citriplex (Garcinia Cambogia 750 mg) - gewichtsbeheersing

Citriplex bevat het gestandaardiseerd extract van de plant Garcinia Cambogia met als actieve stof hydroxy-citroenzuur (HCA). HCA speelt een belangrijke rol bij de controle van het lichaamsgewicht en eetlust. 

120 V-capsules CNK 3477-825 €26,90

 

B12 actief

NIEUW SINDS JUNI: B12-Aktief, 1000 mcg methylcobalamine

B12 in zijn biologisch actieve vorm : methylcobalamine. Draagt bij tot een normaal energielevernd metabolisme, tot een normale psychologische functie,  en tot de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine B12 draagt tevens bij tot een normaal metabolisme van het homocysteine. Vitamine B12 draagt bij tot een normale vorming van de rode bloedcellen en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Draagt tevens bij tot de normale werking van het immuuunsysteem en speelt een rol in het celdelingsproces.

 

100 zuigtabletjes CNK 3444-387 €11,90

                                                              

Vitamine E druppels

NIEUW SINDS JUNI: Vitamine-E druppels (d-alfa-tocoferol)

Onze natuurlijke vitamine E-druppels (in olijfolie) bieden we aan in zijn natuurlijke vorm (d-alfa-tocoferol). Vitamine E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxydatieve schade.

30 ml CNK 3444-361 €18,90

 

L-taurine poeder

NIEUW SINDS JUNI: L-Taurine poeder

L-Taurine is een zwavelhoudende amionzuur-achtige stof. In het lichaam wordt een hoge concentratie Taurine aangetroffen in de hartspier, skeletspieren & ogen. 
L-Taurine komt voor in zijn natuurlijke vorm , en werkt samen met L-Glycine en Gaba.

120 gram CNK 3444-379 12,90€

 

Perilla

NIEUW SINDS MEI: Perilla-500

Perilla wordt geperst uit de zaden van de plant Perilla Frutescens. Het is een plantaardige bron van Omega-3 met een heel  hoog gehalte aan alfa-linoleenzuur (ALA) – 58%. Omwille van deze reden draagt het bij tot de instandhouding van de normale cholesterolgehalten in het bloed.

Bij overgevoeligheid aan pollen.

120 softgels CNK 3439-387 € 19,50

 

MSM Arnica creme

NIEUW SINDS MEI: MSM arnica creme

De MSM Arnica Creme draagt bij tot soepele spieren en beweeglijke gewrichten. Het maakt de spieren soepel en kan ook toegepast worden tijdens of na het sporten. Verrijkt met etherische oliën.

150 ml CNK 3424-355 € 19,95

 

Spirulina

Spirulina

Spirulina bevat 65 % eiwit, wat het tot de rijkst gekende eiwitbron maakt (rauw vlees bevat 27 %, en zelfs sojabonen slechts 34 %).  Spirulina bevat alle acht essentiële aminozuren en is dus een bron van hoogwaardig plantaardig eiwit. Daarnaast bevat het hoge gehaltes van de vitamines A, B1, B2, B6, B12, D, E en K en bevat het alle voor de mens essentiële sporenelementen, celzouten en enzymen. Bovendien bevat Spirulina ook grote hoeveelheden chlorofyl, ferredoxinen en andere pigmenten.

Draagt bij tot een betere energiehuishouding en is een goede bron van eiwitten voor vegetariërs. Draagt bij tot ontzuring en ontgiftiging van het lichaam.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.  (Hypo-allergeen)

Iedere tablet bevat 500 mg zuivere Spirulina.

 

250 tabletten CNK 2105-369 € 15,95
1000 tabletten CNK 2105-377 € 57,50

 

Chlorella

Chlorella

Chlorella is extreem eiwitrijk (50-60 %), bevat veel essentiële vetzuren (GLA), beta-caroteen, RNA/DNA en vitamine B-12.  Daarnaast bevat het meer chlorofyl dan enige andere plant.  De porfyrine-ring van chlorofyl heeft het vermogen om zware metalen te binden. Een zeer bijzondere inhoudsstof is de Chlorella growth Factor (CGF), die bijdraagt in de celvorming.  Belangrijke bron van eiwitten voor vegetariërs en draagt bij tot een optimale energiehuishouding en ontzuring van het lichaam. 

240 tabletten CNK 3365-590 € 26,90

Magnesium olie, vlokken of serum voor een revitaliserend effect

Regenesis Bio Magnesium is extra krachtig en dringt doeltreffend (90 %) en diep door in de huid voor een optimaal revitaliserend effect. Daardoor wordt het maag-darmkanaal vermeden en zijn bijwerkingen vrijwel uitgesloten. Magnesium Regenesis hebben we beschikbaar in olie, vlokken of serum.

Download hier onze folder voor meer info: