Over ons

Deba Pharma bestaat 35 jaar!

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo • Tekst en afbeelding

Hoe kunnen we ons jubileumjaar beter vieren dan onze sterktes te tonen? Letterlijk. We stelden met onze voedingssupplementen enkele leuke beelden samen die perfect het effect schetsen dat ze hebben op mensen die krachtig, energiek en sportief in het leven willen staan. De beelden tillen bovendien de herkenbaarheid en visibiliteit van onze firma naar een hoger niveau en bevestigen dat we ook na 35 jaar nog één en al in beweging zijn voor u.

Ons verhaal

Het bedrijf werd in 1988 opgericht door Johan Dejonghe, bioloog en zaakvoerder van Deba Pharma NV. In het gamma zaten toen een 15-tal producten. Jaar na jaar werd het assortiment verder uitgebreid. Door de verdere groei verhuisde het bedrijf van Wevelgem naar een gloednieuw gebouw in Kortrijk (Marke), van waaruit de dienstverlening verder geoptimaliseerd kon worden. Ondertussen worden meer dan 214 verschillende orthomoleculaire specialiteiten aangeboden waaronder vitamines en mineralen, aminozuren, phytonutriënten, probiotica en enzymes, essentiële vetzuren, antioxidanten en heel wat samengestelde specialiteiten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod sportsupplementen. 

Werken aan uw gezondheid, daar zet het volledige team van Deba Pharma zich dagdagelijks en met veel passie voor in! Ondertussen is Deba Pharma geëvolueerd tot een echt familiebedrijf. Naast Johan Dejonghe en partner Ingrid Baekelandt, zijn ondertussen ook de 3 zonen (Frederik, Vincent en Kristof) aan de slag in het bedrijf. Vera en Tine vervolledigen het team en zorgen voor een optimale logistieke flow.

Ons team
Odoo + afbeelding en tekst
Odoo + afbeelding en tekst

Ons product

Deba Pharma staat garant voor hoogwaardige voedingssupplementen tegen een betaalbare prijs. Ons actueel voedings- en leefpatroon plus diverse omgevingsfactoren zorgen ervoor dat onze gezondheid onder drukt komt te staan. Denk hierbij aan:

Stress, verzadigde vetten, een enorme daling van belangrijke nutriënten in ons voedsel, suikers, onvoldoende beweging, een verkeerd voedingspatroon, traumatische ervaringen, straling, luchtvervuiling, pesticiden, etc.

Omwille van deze redenen geraakt ons lichaam uit balans en kunnen er tekorten optreden in het lichaam. Dit kan leiden tot o.a. een lage immuniteit, ontstekingen, vrije radicalen, een laag energiepeil, een slechte spijsvertering en abnormale darmfora, een afwijkende bloedsuikerspiegel, etc. In dit opzicht is een aanvulling met kwalitatief hoogwaardige supplementen in vele gevallen een belangrijke ondersteuning om ook in de toekomst gezond te blijven. Al onze producten zijn voorzien van een notificatienummer conform de Belgische wetgeving. De producten worden zoveel mogelijk samengesteld naar de laatste wetenschappelijke studies en voldoen in ieder geval aan de Belgische wetgeving (voorzien van een notificatienummer).

Odoo • Tekst en afbeelding

Onze 5 belangrijkste troeven

Bedrijfsteam

Hoogwaardige kwalitatieve supplementen

Dit doen we door:

 • het gebruik van natuurlijke grondstoffen

 • het gebruik van goed opneembare ingrediënten

 • het gebruik van gestandaardiseerde plantenextracten

 • veel hypo-allergene producten aan te bieden

 • alle aminozuren in de L- vorm (natuurlijke vorm) aan te bieden

 • te fabriceren volgens de GMP en HACCP-normen

 • alle producten te voorzien van een notificatienummer

 • te werken met producten conform de Belgische wetgeving 


Bedrijfsteam

Betaalbaar

We hechten veel belang aan de betaalbaarheid van onze producten. Daarom drukken we onze kosten door zo efficiënt mogelijk te werken. Productkwaliteit dragen we hoog in het vaandel met daar tegenover een correcte prijs. Daar zijn we ook voor gekend en wordt sterk geapprecieerd door onze afnemers. 

Bedrijfsteam

Bereikbaarheid

We streven naar een optimale service voor onze klanten. Daarom staan we hen ook graag te woord via verschillende kanalen. We zijn vlot bereikbaar via mail (info@debapharma.be), telefoon (056 42 64 71) of het webformulier . We doen er alles aan om zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden. Tevens kunt u op iedere productpagina een vraag stellen over desbetreffend product.

Bedrijfsteam

Correcte en transparante informatie

We willen ook onze klanten correct informeren over onze producten en transparant zijn in de samenstelling van het product. Daarom zal u ook op deze website niet alleen de actieve bestanddelen per product terugvinden maar ook informatie omtrent eventuele vulstoffen, allergenen en of het product al dan niet geschikt is voor vegetariërs of veganisten. We nemen met veel plezier de nodige tijd om uitleg te verschaffen over onze producten. 

Bedrijfsteam

Snelle levering en vlotte verkrijgbaarheid van onze producten

 • Als professional kunt u makkelijk bestellen via onze webshop

 • Als particulier zijn onze producten verkrijgbaar bij uw apotheek

 • Producten zijn direct leverbaar vanuit de groothandels naar de apotheek en kunnen vaak dezelfde dag nog aan de klant bezorgd worden

 • Een groeiend aantal apotheken heeft reeds verschillende van onze producten in voorraad

 • Bestellingen die geplaatst zijn voor 15.30u worden diezelfde dag nog via de post verstuurd

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wil je graag het interessante nieuws en de acties van Deba Pharma periodiek ontvangen? Schrijf je in: